Doula / Bevallingscoach

Welkom

op de pagina van mijn doula / bevallingscoach praktijk, ik bied ondersteuning, hulp en kan jullie geruststellen tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Dit doe ik met verschillende middelen en technieken,maar ook geef ik jullie informatie over alles wat jullie willen weten tijdens deze periode. 

Wat is en doet een doula?

Een vrouw die een andere vrouw ondersteunt tijdens haar zwangerschap, de bevalling of de periode erna is iets wat er altijd is geweest. Een doula is niet iets nieuws, het bestaat al heel lang. Gelukkig wordt de doula weer steeds vaker ingezet door vrouwen, ook als zij een partner hebben die bij de bevalling aanwezig is.

Een doula heeft tijdens de bevalling een andere rol dan de verloskundige, verpleegkundige, arts of kraamverzorgster. De doula is er voor mentale, emotionele, spirituele en fysieke ondersteuning van de vrouw. Of de bevalling nu thuis of in het ziekenhuis plaatsvind. Of het nu een natuurlijke bevalling is of een keizersnede. Support voor de moeder en haar partner zijn essentieel voor een bijzondere ervaring. Het voordeel van een doula is dat zij jou kent en dat jullie tijdens de zwangerschap een vertrouwensband met elkaar opbouwen. Zij blijft bij je gedurende de hele bevalling. Vanaf het moment dat jij dat wilt.


Neem contact met mij op zodat ik jullie kan ontmoeten en jullie alle mogelijkheden kan uitleggen. Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen en bij te staan in deze mooie en bijzondere periode in jullie leven.

 

 

© 2013 - 2022 Mem & Sa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel